Despre noi

Suntem o companie dinamică, cu experiență de aproape 20 de ani  pe piața comerțului cu produse metalurgice. De mai bine de un deceniu lucrăm cu succes și la prelucrarea, fasonarea, etrierea și debitarea oțelului-beton, participând la proiecte majore de infrastructură din zona Clujului.

Principiile companiei noastre sunt calitatea, promptitudinea și satisfacția clienților și de aceea investim constant în menținerea standardelor cu care ne-am impus pe piață.

Ne desfășurăm activitatea de producție într-o hală modernă de 1.000 mp din Cluj-Napoca, dotată cu pod rulant pentru încărcarea și descărcarea oțelului-beton și a produselor metalurgice.

Folosim utilaje de fasonat Stema-Pedax, lider mondial în domeniu, care ne permit să dezvoltăm o capacitate lunară de producție de 1.500 de tone.

Achiziționăm materia primă direct de la producători cunoscuți din România și din Bulgaria, Italia, Polonia, Slovacia,  Ucraina, Grecia, urmărind constant calitatea produselor.

Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor clienților, oferim servicii de consultanță în alegerea materialelor, precum și analiza și corectarea extraselor de armătură conform proiectelor și exigențelor normelor europene în vigoare.

În 2012 am început să ne extindem activitatea și spre domeniul energiei solare, în urma cererilor tot mai dese venite din acest domeniu, astfel că putem oferi soluții complete pentru construcția parcurilor fotovoltaice.